top of page
Szerző képeÉva Szeili

SÉFAJÁNLAT DUPLA BOR PÁROSÍTÁSSAL

LEVES – SOUPS

Vaddisznó-raguleves, kapor, citrom 3850,-

Wild boar ragout soup, dill, lemon

1,7,9,10


Cseri Barni’s Riesling Secundus, Pannonhalma, 2022 6 500 /0,75l 930 / dl

Cava Grimau Brut Nature  11 000 /0,75l 1570 /dl


ELŐÉTEL – STARTER

Kacsamáj-paté, birsalma, konyak-kaviár, mákos kalács 5900,-

Duck liver paté. quince, cognac caviar, poppy seed milk-loaf

1


Áts Károly Tokaji Cuvée, 2020 11 000 /0,5l 2 200 /dl

Brunel de la Gardine Cotes-du-Rhone, Rhone, 2021 11 000 /0,75l 1 570 /dl


FŐÉTELEK – MAIN DISHES

Roston sült harcsa, Kárpáti ragu, kapros-túrós palacsinta 7600,-

Grilled catfish, Carpathian ragout, cottage cheese and dill pancakes

1,2,3,4,7


Szászi Kéknyelű Bio, Badacsony, 2022 9 500 /0,75l 1 350 / dl

Eidosela Albariño, Rías Baixas, 2021 13 500 /0,75l 1 900 / dl


Báránycsülök, lecsómártás, burgonyás nudli 9900,-

Lamb shank, letcho sauce, gnocchi

1,3


Itt és Most Ideje Van Kékfrankos, Mátra, 2018 7 200/0,75l 1 030 / dl

Barbara Palacios Puppi Barbarot, Rioja, 2020 14 000 /0,75l 2 000/ dl


DESSZERT – DESSERT

Sajttorta-gömb, áfonya, málna, vajas morzsa 2700,-

CHEESECAKE BALL, BLUEBERRY, RASPBERRY, CRUMBLE

1,3,5,7,8


Szászi Endre Muskotály-Zeus félédes cuvée BIO,

Badacsony 2022 8 000/0,75l 1 140 / dl

Milessimato Spumante Brut Bottega 7 500 /0,75l 1 080 / dl



89 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page